Oops! I did it again…

Miss Doubles

door Fred van Mook – Loopsportcentrum Houten

Oktober jl. liep Hellas-atlete Marije Geurtsen een prachtig marathon PR van 2:53:34 en won en passant een bronzen medaille op het NK. Nauwelijks 3 weken later stond dezelfde Marije aan de start van de New York marathon. Haar eindtijd? 2:53:35 oftewel, exact 1 seconde “langzamer” dan in Amsterdam. Razend knap?

Vorige week meldde Marije zich voor de Halve Marathon van Pisa. Nog steeds in topvorm snelde ze naar een PR van 1:19:42. Vandaag (22-12-2018) in het rustieke Linschoten deed Marije die Halve nog eens dunnetjes over. Haar eindtijd? 1:19:46 oftewel 4 seconden “langzamer” dan in Pisa. En passant werd ze hiermee ook overall winnares van de Halve van Linschoten. En zo worden bijnamen geboren… Marije doet alles gewoon twee keer, ze houdt van “doubles”: Miss Doubles.

Opvallend trouwens ook, dat ze in alle gevallen kon rekenen op een super-support team. Vandaag in Linschoten permanent gehaast en/of geflankeerd door o.a. Merijn (tevens PR) en Falco. Het supertrio finishte binnen 12 seconden van elkaar.

Naar: Loopsportcentrum Houten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s