Wall of Fame

Wall of Fame

Het is inmiddels alweer bijna 3 weken geleden dat ik finishte in Central Park na een pracht van een race door de 5 boroughs van de Big Apple. Mijn souvenir in de vorm van een mega-blaar is inmiddels vervaagd en de training voor het volgende doel: een snelle halve marathon – is inmiddels alweer in volle gang. Kortom: ik was weer netjes uit de wolken met beide beentjes op de grond geland, en back to normal.

Totdat bleek dat mijn vriend vol trots had verteld over zijn hardlopende meisje die dat toch wel vrij lucratief deed in zijn beleving. Daar dachten zijn spinningmaatjes ook zo over en één van hen was van mening dat geleverde prestaties aan de Wall of Fame gespijkerd diende te worden. (Laat hij daar nu zelf initiatiefnemer van zijn..).

En zo geschiedde: een foto werd aangeleverd en nog sneller dan dat ik die marathons heb gelopen was een afdruk, een onderschrift én een lijstje geleverd. Er werd wel bij vermeld dat het om een 30*40 formaat ging, maar niet realiserend dat dit daarmee zou fungeren als middelpunt – op zelfde hoogte als Europees kampioene judoka – een prestatie die écht een knappe titel heeft opgeleverd.

Nog vrij nieuw bij sportschool De Mix ben ik nu al geevolueerd van ‘dat sterke bodypumpmeisje’ naar ‘dat snelle bodypumpmeisje’. Kracht ondersteund snelheid. Samen naar nog meer resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s